راهنمای خرید رادیاتور پنلی
در هنگام خرید رادیاتور به چه مواردی توجه کنیم ؟ رادیاتور چیست و چه کاربردی دارد ؟ راهنمای خرید رادیاتور پنلی چیست ؟ این سوالاتی میباشد که یک خریدار در هنگام خرید رادیاتور پنلی به آنها توجه میکند پس با ما همراه باشید تا کلیدی ترین نکات را برای شما معرفی کنیم.
برای گرمایش محل زندگی و اداره و… در سال های طولانی از تجهیزاتی استفاده می کردند دچار تحولات بزرگی شدند، انسان ها از زمان های بسیار دور به دنبال سیستم های گرمایشی بودند که برای تامین گرمای محیط استفاده کنند. با پیشرفت تکنولوژی و علم که دیگر به زغال سنگ و هیزم نیازی نیست که امروزه در بیشتر خانه و فروشگاه ها نیز از رادیاتور هایی استفاده می کنند. رادیاتور ها از نوعی مبدل هایی به کار رفته اند که گرمای تولید شده در منبع گرمایشی مرکزی را به محیط اطراف به صورت یکنواخت منتقل می کند و در نظر داشته باشید که رادیاتور های پنلی به تنهایی از خحود هیچ گونه گرما نیز تولید نمی کنند و باید از سیستم مرکزی استفاده کنید.
رادیاتور چیست؟
این نوع سیستم های گرمایشی بیشتر در اداره، خانه، فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند و از این سیستم های حرارتی نیز در باغ و و یلا ها کاربردی ندارند. تولید کننده رادیاتور ها نیز به صورت متنوع تولید نموده اند که کاربران بر حسب نیاز ونوع کاربری خود تهیه و استفاده کنند. رادباتور های مختلفی نیز در بازار موجود است که عبارتند: رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای، رادیاتور شیشه ای، رادیاتور برقی و … که با بهترین کیفیت و مرغوب ترین قطعات به تولید می رسند.
رادیاتور پنلی چیست؟
یکی از پر طرف دار ترین سیستم های گرمایشی و حرارتی رادیاتور های پنلی می باشند که با سیستم گرمایشی مرکزی که از نوع مدل حرارتی هستند برای انتقال حرارت آب گرم در حال گردش در رادیاتور به محیط کاربری مورد استفاده قرار می گیرد. با انتقال حرارت در رادیاتورها به صورت طبیعی صورت می گیرد و با عبور آب گرم در داخل رادیاتور ها مقداری از حرارت را به بدنه منتقل می کند و از طریق این گرما برای جابه جایی یا همرفت به محیط اطراف پخش می کند.
همانطور که اطلاع دارید رادیاتور های پنلی یک منبع تولید آب گرم مرکزی متصل می باشد، سیستم های گرمایشی مرکزی که از موتور خانه ها استفاده می کنند و موتور خانه ها نیز برای رادیاتور ها آب گرم را تامین می کنند که گرمای لازم برای ساختمان را فراهم سازد. ولی موتور خانه ها نیز فضای بسیاز زیادی را اشغال می کنند و هزینه بسیار بالای دارند و از سوخت مصرفی آن ها نیز بالا می باشد و درضمن ناگفته نماند در هنگام نیاز به تعمیر زمان و هزینه زیادی صرف می شود، که دیگر در بیشتر مکان ها استفاده نمی کنند چون پکیج برقی بهترین و عالی ترین گزینه برای جایگزینی موتورخانه های قدیمی می باشد.
شاید بیشتر افراد اطلاع از کارد کرد پکیج های برقی را ندارند، که سوالی که میپرسند پکیج برقی چیست؟ چگونه می تواند گرمای مورد نیاز رادیاتور ها را تامین نماید؟ این سولات بیشتر در ذهن کاربران وجود دارد که می توان گفت به صورت خلاصه و مفید پکیج برقی همان موتورخانه نیز می باشد ولی تفاوت های که باهم دارند بسیار زیاد است. برای جابه جایی پکیج های برقی بسیار راحت تر از موتور خانه می باشد. برای استفاده از موتور خانه باید فضای بسیار بیشتری نیز داشت ولی پکیج ها نسبت به موتور خانه ها بسیار فضای کمی برای کارکرد نیاز دارند. همان گونه که از نامش معلوم است پکیج ها با انرژی الکتریکی نیز کار می کند و هیچ گونه آلایند دودی ندارندو به همین علت است که به دودکش نیازی نیست.
نحوه عملکرد رادیاتور پنلی
رادیاتور پنلی سیستم های توزیع کننده حرارت در سیستم های گرمایشی مرکزی می باشند.این حالت تجهیزات را متناسب با محیط و مساحت متراژ کار و تعداد رادیاتور ها نصب می شوند. آب گرمی که در پکیج برقی توسط المنت هایی از نوع ایتالیایی داغ شده توسط پمپ آب از طریق لوله های آب گرم به بخش ورودی رادیاتور پنلی وارد می شود. رادیاتور ها دارای مجراهایی برای حرکت آب در داخل آن ها هستند. آب گرمی که در حال حرکت می باشد بدنه رادیاتور ها گرم نموده و از این طریق حرارت را به محیط منتقل می کند و جنس فولادی بدنه رادیاتور ظرفیت بالایی برای هدایت گرما دارد که این آلیاژ بیشتر گرمای آب وارد محیط می شود.
با تبادل حرارتی ما بین محیط و آب گرم توسط رادیاتور پنلی آب سرد شده و نیز از طریق لوله خروجی رادیاتور به سمت منبع گرمایش بر می گردد. این عمل سیر کولاسیون آب گرم را تا زمان رسیدن دمای محیط به میزان مطلوب و ایده آل ادامه پیدا می کند.
✨ مقاله مرتبط : چرا رادیاتور سرد است ؟
آموزش نصب رادیاتور پنلی
در هنگام خرید نیز در داخل کارتن رادیاتور تمامی لوازم نصب موجود می باشد و این موجب کاهش هزینه های مصرف کننده و هم استفاده کننده از لوازرم فبریک و هماهنگ با رادیاتور را مصرف می کنند. بعضی از رادیاتور های پنلی این امکانات را دارند که از هر دو طرف می توان استفاده کرد که در واقع دو رو می باشند و تفاوتی ندارد که کدام یکی از رو ها به دیوار باشد. بیشتر رادیاتور های پنلی از نوع بست کمربندی می باشند که بسیار راحت تر از رادیاتور های پره هستند، این رادیاتور ها دارای وزن زیادی هم هستند. رادیاتور ها را نباید در موقع نصب نیز به زمین بچسبانید و حداقل ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر نیز باید از کف فاصله داشته باشد، در همه رادیاتور ها دارای دو لوله است که یکی ورودی و یکی خروجی آن ها را به درستی وصل کنید و هواگیری لازم را بعد از نصب بگیرید که از گرمای مطلوب آن استفاده کنید.
مزایای رادیاتور پنلی
- تولید شده در ابعاد و سایز های مختلف
- استفاده شده از ورقه های فولادی مستحکم
- نصب شدن راحت و آسان به صورت افقی بر دیوار
- بازدهی بیشتر بر جهت جنس رادیاتور فولادی پنلی
- قدرت گرمایشی بالا نسبت به سایز رادیاتور
- رادیاتوری یک پارچه و بدون درز و شکاف
- پوشش بدنه رادیاتور پنلی از رنگ کوره ای ثابت
- بدون نیاز به هواگیری پی در پی سال ها
معایب رادیاتور پنلی در راهنمای خرید رادیاتور پنلی
یکی از معایبی که این رادیاتور ها دارند آن است که به صورت یک پار چه می باشند در مواقعی که دچار پوسیدگی می شوند باید تمامی پکیج عوض شود ولی در رادیاتور های پره ای به این صورت نمی باشد چون در مواقع پوسیدگی فقط پره ای که دچار پوسیدگی شده را تعویض می کند. رادیاتور های پنلی در فشار آب بالا تحملی ندارند و برای محافظت در برابر نشت و آسیب به رادیاتور به یکی سیستم کاهش دهنده فشار نیاز است.
نتیجه گیری
این سیستم حرارتی، رادیاتور پنلی که محبوبیت بیشتری دارد در گروه صنعتی آلپ به تولید می رسند که با کیفیت ترین و مرغوب ترین قطعه و جنس تولید می شوند، ویژگی که آلپ صنعت دارد پکیج برقی نیز تولید می کند و می توان پکیج برقی خود را متناسب با رادیاتور پنلی انتخاب کرد.
بازدیدها: ۹