تامین گرمایش محیط با پخش کننده های حرارتی
تامین کرمایش محیط یکی از مهمترین کارها در فصل میباشد که برای محیط ها در نظر گرفته میشود هر فردی به یک روش این گرمایش را برای محیط فراهم می آورد (بخاری ، هیتر ، شومینه و …) که البته امروزه در بیشتر محیط های جدید و تازه ساخت دیگر استفاده از بخاری معنایی ندارد و گرمایش از کف و شومینه جایگزین مناسبی میباشد. زیرا استفاده از بخاری به دلیل اشغال کردن فضا و جلوه زشت به محیط قابل استفاده نمیباشد و به جای آن رادیاتور یا شوفاژ بهترین جایگزین میباشد زیرا ابعاد این پخش کننده های حرارتی کوچک بوده و در بعضی از موارد اصلا قابل مشاهده نمیباشد (گرمایش از کف) .
روش تامین گرمایش با پخش کننده های حرارتی
یکی از مهم ترین روش برای تامین گرمایش با استفاده از پخش کننده های حرارتی استفاده از پکیج میباشد که در به دلیل طراحی منحصر بفرد هم گرمایش محیط و هم آب گرم مصرفی را بر عهده دارد.
در مکان های قدیمی موتور خانه این تامین گرمایش را بر عهده دارند که با پیشرفت تکنولوژی دیگر استفاده از موتور خانه معنا و مفهومی ندارد زیرا به دلیل اشغال کردن فضای زیاد و هزینه های ماهیانه از جمله تعمیرات و مصرف سوخت دیگر برای مصرف کننده کاملا هزینه آور و پردردسر میباشد. به همین دلیل مصرف کنندگان یا صاحبان مکان های تجاری و آپارتمانی استفاده از پکیج ها را حائز اهمیت قرار میدهند چون دارای ابعاد کوچک نسبت به موتور خانه ها هستند و قابلیت کارکرد با سوخت های متفاوت را برای مصرف کننده به ارمغان می آورد.
پکیج ها با استفاده از حرارات و احراق آب سرد را تبدیل به آب گرم میکنند و این آبگرم با استفاده از پخش کننده های حرارتی محیط مربوطه را گرم می نماید و باعث آسایش مصرف کننده در فصل سرد سال میشود. که در ادامه به بررسی انواع پخش کننده های حرارتی میپردازیم :
رادیاتور و شوفاژ
رادیاتور و شوفاژ پر استفاده ترین ابزار برای گرمایش محیط میباشد که امروز بیشترین استفاده را از آن خود کرده است. این مدل از پخش کننده های حرارتی در ابعاد متفاوت با توجه به ابعاد محیط در جنس های آلومینیومی و فولاد تولید میشود و گرما را از طریق انتقال به محیط انجام میدهد. جنس رادیاتور ها به گونه ای میباشد که دچار زنگ زدگی نمیشود و حتی قابلیت راه اندازی در محیط های مرطوب (حمام) را دارا میباشد.
آبگرم تولید شده توسط پکیج یا موتورخانه با استفاده از لوله کشی به رادیاتور و شوفاژ انتقال پیدا میکند و به دلیل به کار رفتن پره در داخل رادیاتور این گرما به محیط انتقال پیدا میشود و باعث میشود نواحی مورد استفاده از گرمایش مطلوب بهره ببرد.
گرمایش از کف
در سیستم گرمایش از کف گرما از طریق کف به محیط انتقال میشود به گونه ای که با لوله کشی متعدد و استاندارد در کف ، آبگرم از لوله ها عبور و گرما را به محیط منتقل میکند این روش بهترین گزینه برای گرمایش میباشد و از طرفی هم هزینه نسبتا بالایی برای راه اندازی دارد.
مکان ها مستقل چگونه از رادیاتور و گرمایش از کف استفاده کنند؟
مکان هایی که به صورت مستقل هستند مثل آپارتمان ها ، کانکس ، ویلا و باغ و … با خرید و راه اندازی یک پکیج دیواری میتوانند از این مدل گرمایش استفاده نمایند. روش کارکرد و راه اندازی پکیج های دیواری با استفاده از برق و گاز میباشد.
مکان هایی مثل ویلا ، باغ ، کانکس و بعضی از مناطق که دسترسی به گاز و گازوئیل ندارند باید از پکیج برقی استفاده کنند. نصب و راه اندازی پکیج برقی بسیار راحت بوده و نیازی به دودکش ندارند زیرا احراقی در داخل پکیج برقی انجام نمیشود تا باعث تولید دی اکسید کربن شود به همین دلیل نیازی به دودکش ندارد و حتی به عنوان دوسدار طبیعت نیز شناخته میشود زیرا باعث آلوده شدن محیط زیست نمیشود. پکیج برقی در ظرفیت های متفاوت با توجه به ابعاد محیط مورد استفاده قرار میگیرد تا بهترین راندمان و کارایی را برای مصرف کننده به ارمغان بیاورد و به دلیل عدم نیاز به دودکش پرت حرارتی ندارد و تمامی کارایی صرف گرمایش آب میشود.
معرفی پکیج برقی آلپ
آلپ صنعت اولین و بزرگترین تولید کننده پکیج برقی دیواری و زمینی در ایران به شمار میرود که توانسته است افتخارات زیادی را از آن خود کند. محصولات گروه صنعتی آلپ دارای گواهی ایزو ۹۰۰۱ میباشد که نشان دهنده کیفیت پکیج های دیواری برقی آلپ میباشد. این شرکت همکاری زیادی با واحد های دولتی کرده است و تمامی این افتخارات را در کارنامه خود ثبت کرده است.
بازدیدها: ۸۸