علت روشن نشدن پکیج برقی بدون گاز

علت روشن نشدن پکیج برقی بدون گاز

علت روشن نشدن پکیج برقی بدون گاز

در زندگی روزمره ما نیاز بسیار زیادی به سیستم های گرمایشی داریم. یکی از پر کاربرد ترین سیستم های گرمایشی در تمامی خانه ها پکیج است. دلیل این محبوبت تامین دو نیاز همزمان یعنی گرمایش محیطی از طریق شوفاژ ها و همچنین تامین آب گرم مصرفی با بهترین عملکرد می باشد و همچنین جایگزین بسیار خوبی برای موتورخانه های قدیمی می باشد زیرا فضا کمتری اشغال می کند و مصرف پایینتری دارد.

پس از انجایی که این دستگاه یکی از مهمترین ابزار های کاربردی در خانه است و بسیاری از نیاز های ضرور ی را برطرف می کند پس باید در جهت نگهداری و استفاده صحیح از پکیج تعدادی نکات بسیار مهم را بدانیم و همچنین مانند هر دستگاه دیگری در صورت به وجود آمدن هر مشکلی در حد امکان قابلیت تعمیر و نگهداری از آن را بلد باشیم. به طور کلی اول قصد داریم به تعدادی از نکات مهم در نگهداری پکیج اشاره کنیم در کارکردی بی عیب داشته باشد و سپس به این بپردازیم که در صورت بروز مشکل باید چه کنیم.

نکات مهم در جهت کارکرد درست پکیج برقی بدون گاز و کاهش احتمال بروز مشکل

در نگهداری هر دستگاهی سرویس منظم و دوره ای بسیار مهم است و نقش بسیار کلیدی در حفظ سلامت و عمر بالای دستگاه دارد. این سرویس میتواند از تمیزکاری های ساده گرفته تا بررسی دقیق توسط متخصص را شامل شود. در تمامی پکیج ها به شما یک دفترچه راهنماداده می وشد. توصیه می شود که این دفترچه حتما مطالعه شود و به نکات کلیدی ان دقت شود.

و همچنین اگر شما از مشترکان پر مصرف هستید و احساس میکنید پکیج شما تحت فشار قرار دارد بهتر است پکیج برقی بدون گاز خود را در انتخاب برای خرید با حجم بالاتری خرید نمایید و در طول زمان مصرف برای اطمینان از عملکرد درست و مناسب آن تمامی درجه های دستگاه را تنظیم نگه دارید و برو روی اعداد اعلام شده ی استاندارد نگه دارید.

اگر در تابستان از سیستم گرمایشی استفاده نمی کنید بهتر است هر ماه یکبار حداقل به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سیستم را روشن کنید تا شروع به کار کنم تا از رسوب بندی و خشک شدن قطعات جلوگیری کند و دستگاه همیشه آماده به کار باشد.

هر چند وقت یکبار ترموستات و تایمر ها و سنسور های دستگاه را برسی کنید تا به درستی کار کنند زیرا سلامت دستگاه و مصرف بهینه آن در گرو کارکرد درست این قطعات می باشد.همچنین در بررسی های خود دقت کنید تمامی شیر های دستگاه به درستی بسته شده باشد و هیچگونه نشتی و آبریزش در آن نباشد زیرا باعث صدمه زدن به دستگاه می شود.

کارکرد درست پکیج

برای اطمینان بیشتر از کارکرد هر چه بهتر پکیج برقی بدون گاز شما بهتر است هر سال قبل از فصل سرما شما تمامی شوفاژ های خود را به درستی هواگیری کنید تا در صورت ایجاد فشار در داخل دستگاه مشکلی ایجاد نکند و فشار در میزان متعادل و استاندارد باقی بماند. این کار باعث می شود سیستم تنظیم فشار پکیج در مواقع کمتری نیاز به تامین کسری و یا کاهش فشار داشته باشد و عمر بیشتری داشته باشد.

 یکی از نکاتی که در زمیان نصب پکیج باید در نظر بگیرید این است که پکیج فضای کافی و مناسبی برای تهویه خود داشته باشد و اگر از پکیج گازی استفاده می کنید دودکش پکیج در دسترس باشد تا لوله تخلیه گاز زیاد طولانی نشود و همچنین اگر از پکیج برقی بدون گاز استفاده میکنید منبع تغذیه برق نزدیک باشد و از کابل مناسبی استفاده شود تا مشکلی پیش نیاید.

همچنین اگر شما قابلیت دیدن شعله دستگاه را دارید بهتر از چک کنید تا شعله به رنگ آبی باشد. اگر غیر این باشد بهتر است با یک متخصص تماس بگیرید تا شرایط را بررسی کند زیرا روشن بودن شعله به هر رنگی غیر از آبی به این معنی است که گاز به درستی نمیسوزد و تولید گاز مونوکسید کربن میکند که بسیار خطرناک و آلاینده است. نکات محافظتی زیادی برای پکیج برقی بدون گاز دیواری وجود دارند و باید در نظر داشت که عمر کاری این دستگاه‌ها رابطه مستقیمی با رعایت کردن این نکات دارد.

در واقع شما با بررسی یک مشکل جزئی مانند رنگ شعله و صدای دستگاه و شیر های انتقال آب و سایر نکات ریز عمر دستگاه خود را دو چندان کرده و هرگونه خطر احتمالی را قبل از وقوع برطرف کنید. نکات محافظتی را می‌توان دقت در برق ورودی و استفاده از محافظ برق، صدای درون دستگاه، توجه به گرمای غیر معقول، کارکرد غیر استاندارد و گرمای بیش از حد در بدنه دانست.

شاید وجود مسائل متعدد داخل برد الکترونیکی نیز منجر به کار کردن مداوم و یک سره دستگاه شود که در این صورت نیز اولین کار تماس با متخصص تعمیرکار پکیج است.

همچنین بررسی دوره ای دستگاه میتواند برای شما هزینه اندکی داشته باشد ولی در صورت خرابی هزینه زیادی به بار آورد. پس بهتر است با سرویس و نگهداری مناسب از دستگاه از هزینه های احتمالی ناشی از خرابی هر بخش از دستگاه و عدم کارکرد درست آن جلوگیری کرد.

این بررسی دوره‌ای مخصوصا در مناطقی که شرایط آب سنگین دارند و املاح زیادی در آب مصرفی آن وجود دارد، از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که تعویض به موقع یک صافی یا فیلتر از مشکلاتی مانند خرابی پمپ و گرفتگی مسیر آب جلوگیری خواهد کرد.

در ادامه برخی از مشکلات رایج پکیج و راهکارهای موجود برای آنها را آورده ایم. با بررسی این مراحل می توانید به عیب یابی پکیج خود بپردازید و در صورت ساده بودن و عدم نیاز به تخصص و تجربه، مشکلات پکیج خود را شخصا رفع کنید.

✨ مقاله مرتبط : علت برق داشتن بدنه پکیج

علت روشن نشدن پکیج‌ها با هم فرق دارد؟

علت روشن نشدن پکیج ها در برند های مختلف می تواند متفاوت باشد زیرا مکانیزم های آنها از هم متفاوت است. سازندگان دستگاه این علت‌ها را به صورت جزئی در دفترچه راهنمای خرید پکیج و راه اندازی آن قید نمی‌کنند. برای حل مشکلات پکیج بهتر است شما دفترچه را به طور کامل مطالعه کنید تا از عملکرد کلی آن مطلع باشید و تمامی مراحل نگهداری پکیج را یاد بگیرید .

گاهی این مشکل با یک هواگیری پکیج درست می‌شود و گاهی تعمیر پکیج به صورت تخصصی نیاز دارد. اما در ادامه مواردی که می تواند به پیدا کردن علت روشن نشدن پکیج کمک کند، پرداخته ایم.

رایج ترین علت روشن نشدن پکیج چیست؟

 علت روشن نشدن پکیج برقی بدون گاز می تواند دلایل زیادی داشته باشد، که باید به درستی عیب یابی شود و پس از تشخیص علت روشن نشدن پکیج به برطرف کردن آن از راه درست پرداخت. اما یکی از رایج ترین دلایل روشن نشدن پکیج، افت فشار آب، برق، گاز است.

زمانی که با مشکل روشن نشدن پکیج روبرو شدید، بهترین کار در مرحله اول چک کردن فشار آب، برق و گاز می باشد؛ باید بررسی کنید و ببینید که فشار این سه مورد تنظیم است یا نه، زیرا پکیج برای کار کردن به طور مستقیم با این موارد در ارتباط می‌باشد.برای پیدا کردن علت روشن نشدن پکیج بهتر است در ابتدا، فشار آب خانه را از طریق شیرها، برق خانه و خصوصا فیوزهای مرتبط با دستگاه پکیج را از طریق جعبه فیوز و فشار گاز خانه را از طریق شیرهای گاز بررسی کنید.

اگر بعد از بررسی موارد بالا متوجه علت روشن نشدن پکیج نشدید، در مرحله بعد باید به بررسی دستگاه خود بپردازید و تمامی لوله و شوفاژهایی که به دستگاه متصل است را بررسی و مواردی را که در ادامه بیان می کنیم، بررسی کنید.

در ارتباط با علت روشن نشدن پکیج باید توجه داشته باشید که هنگامی که هر یک از این دستگاه ها دچار مشکل می شود، خطاها به صورت کدهایی در دستگاه نشان داده می شود که با مراجعه به دفترچه دستگاه، می توانید به راحتی مشکل را عیب یابی کنید. اگر پکیج شما نمایشگر اعلام خطا ندارد، باید حتما برای تعمیر پکیج خود به دفترچه راهنمای دستگاه مراجعه کنید یا از متخصصی مجرب برای عیب یابی دستگاه خود کمک بگیرید.

آب کافی در پکیج جریان ندارد

پکیج به دلیل اینکه عملکرد گرمایشی خود را با آب گرم انجام می دهد برای اینکه بتواند به درستی کار کنم به میزان معینی آب باید در مدار آب جاری باشد. در گاهی موارد به دلیل افت فشار آب و یا نشستی در یکی از شوفاژ های لوله ها فشار آب پایین آمده و دستگاخ خاموش می شود.

معمولا در یک جای پکیج (اغلب در زیر) یک مانومتر ( فشار سنج ) وجود دارد که درجه آن باید بین عدد یک و دو باشد در غیر این صورت فشار آب دستگاه بیش از حد پایین است و به همین علت پکیج روشن نمی شود.

برای حل این مشکل می توان میتوان شیر تنظیم فشاری که در پکیج تعبیه شده را باز کرد تا آب کافی در مدار جریاب یابد و در صورت رسیدن اندازه درجه ترمومتر به حد مطلوب آن را ببندید. البته قبل از آن توصیه می شود علت افت فشار را بیابید سپس اقدام به این کار کنید.

نبود آب در پکیج

رسوب گرفتن لوله‌های پکیج و رادیاتورها

یکی از مواردی که می توان به عنوان دلیل روشن نشدن پکیج اشاره کرد رشوب گرفتن لوله و اتصالات پکیج و شوفاژ ها می باشد. این رسوب گرفتن در اثر اجتماع املاح و رسوبات موجود در آب شهری است. البته باید به این موضوع اشاره کرد که در اکثر برند های معتبر پکیج برقی بدون گاز همچون آلپ و ایران رادیاتور و بوتان و … قطعه ای به عنوان فیلتر و رسوب گیر عمل میکند و از این اتفاق جلوگری می کند.

پس اگر متوجه شدید که دلیل کار نکردن پکیج شما گرفتگی مدار چرخش آب می باشد پکیج شما سختی‌گیر آب ندارد و بیشتر از حداقل یک سال است که کار می‌کند با رسوب‌گیری لوله‌ها و نصب یک فیلتر در مسیر آب حل خواهد شد.

مسدود بودن مسیرهای پکیج

در راستای جریان رسوب گیری میتواند دلایل بسیار زیادی مشابه این اتفاق به وجود بیاید که باعث مسدود شدن یا انسداد مسیر انتقال آب شود. و همچنین مشکل مشابهی نیز می تواند در دودکش دستگاه رخ بدهد. پس درصورتی‌که مسیرهای رفت‌وبرگشت رادیاتور مسدود شده باشد، با گرم نشدن رادیاتورها نیز مواجهه خواهید شد.

همچنین مسدود بودن دودکش باعث می‌شود که دود از پکیج به‌درستی خارج نشود و سنسورهای داخل دستگاه تشخیص به عدم کارکرد صحیح دستگاه بدهند و پکیج خاموش شود و این میتواند یکی از علت روشن نشدن پکیج بشمار آید۳.

فشار گاز و یا برق کم است

در اکثر سیستم های گرمایشی در صورتی فرد مصرف کننده به گاز شهری دسترسی داشته باشدبه دلیل ارزان تر بودن گاز به احتمال زیاد از پکیج گازی استفاده میکند. پس در زمانی که سوخت مورد نیاز پکیج، گاز باشد در زمان هایی که افت فشار گاز اتفاق بیوفتد احتراق مورد نیاز برای ایجاد گرمایش به درستی انجام نمی شود و دستگاه برای جلوگیری از سوخت ناقص و جلوگیری از تولید گاز های خطرناکی مانند مونوکسید کربن دستگاه را خاموش می کند و منتظر فشار مناسب تری از گاز می ماند.

در چنین مواقعی چراغ پکیج هم به رنگ قرمز روشن می شود پس اگر متوجه شدید که چراغ پکیج روشن است گاز ورودی به پکیج را بررسی کنید. زمانی که فشار گاز پکیج کم باشد هم شمعک روشن می شود اما نمی تواند روشن بماند و در اثر افت فشار گاز به صورت مکرر خاموش می شود.

اگر اتصال پکیج با لوله گاز مشکلی ندارد ممکن است کم بودن فشار گاز مربوط به کل ساختمان یا منطقه تان باشد. همچنین اگر شما مصرف کننده پکیج برقی بدون گاز باشید در گاهی اوقات ممکن است با افت فشار برق مواجه باشید. در این مواقع در اکثر موارد فیوز های اصلی محل برق ورودی را قطع میکنند تا صدمه ای به وسایل داخل محل وارد نشود.

ولی در صورتی که این فیوز ها به گونه ای تهیه شده باشند که در مواقع حساس تری برق را قطع کنند و یا جنس مرغوبی نباشند و به موقع برق را قطع نکنند سیستم ایمنی داخلی پکیج تصمیم می گیرد تا با قطع کردن جریان برق مراحل امنیتی را به درستی پیش ببرد.

همانطور که میدانید جریان برق و ولتاژ برق رابطه ای عکس با یکدیگر دارند و در صورت افت جریان ولتاژ بالا می رود و در صورت افت ولتاژ جریان بالا می رود و هر دو مورد ممکن است برای سلامت دستگاه خطرناک باشد. پس علاوه بر افت فشار گاز، افت فشار برق نیز در کارکرد دستگاه رابطه ی مستقیمی دارد . ممکن است از دلایل روشن نشدن دستگاه باشد.

وجود هوا در داخل لوله های پکیج

پمپ آب برای این طراحی شده تا سیالات را با غلطت مناسب در مدار مشخصی به چرخش در بیاورد. در مواقعی که به دلیل افت فشار آب هوا وارد مدار شده باشد پمپ نمی تواند عملکرد خود را به درستی انجام دهد زیرا توانایی هدایت هوا را ندارد.

پس زمانی که در داخل لوله های آب هوا وجود داشته باشد پمپ آب این هوا را پمپاژ می کند و این مسئله سبب می شود که برد پکیج تصور کند فشار آب پکیج کم است و دستگاه را خاموش کند. در این حالت است که اگر فشار آب دستگاه را هم افزایش دهید؛ کمکی به روشن شدن دستگاه نخواهد کرد.

در این حالت باید اقدام به هواگیری کنید؛ هوا گیری از طریق شیر هایی که بر روی شوفاژ ها تعبیه شده است انجام میگیرد و بهتر است شما قبل از وقوع چنین مشکلی با بررسی کردن مداوم درجه فشار دستگاه از وارد شدن بیش از حد هوا و بالا رفتن فشار داخل دستگاه جلوگیری کنید.

در صورتی که فشار از میزان استانداردی بسیار بالا تر رود پکیج برای جلوگیری از صدمه وارد شدن به دیگ آب و همچنین پمپ ناچار است از سیستمی به نام سوپاپ اطمینان اطستفاده کند و آب اضافی را از سیستم به بیرون منتقل کند.

خراب بودن پمپ آب علت روشن نشدن پکیج

یکی از قطعات مهم در پکیج ها، پمپ آب است. و همانطور که پیش تر اشاره شد فشار گردش آب در مدار یک فاکتور بسیار مهم در عملکرد صحیح دستگاه می باشد. پس در صورت کهنگی پمپ و یا صدمه دیدن آن و یا پایین بودن کیفیت و عمر پمپ ممکن است پمپ آب درست کار نکند و آب را در داخل پکیج به گردش در نیاورد برد تشخیص می دهد که آب کافی در سیستم وجود ندارد و فرمان خاموش شدن پکیج را صادر می کند.

حتی ممکن است از روشن شدن مجدد پکیج جلوگیری کند . پس اگر پکیج دائماً خاموش و روشن نمی شود این احتمال وجود دارد که پمپ نیم سوز شده است و درست کار نمی کند. شما برای بررسی نحوه عملکرد پمپ باید از متخصصین تعمیر پکیج کمک بگیرید که در صورت بروز مشکل در پمپ منجر به تعویض آن می شود.

خرابی پمپ آب

وجود مشکل در دودکش

دودکش قسمت مهمی از پکیج است که گازهای تولید شده در اثر سوختن شعله را به طرف بیرون هدایت می کند. اگر این دودکش به صورت اصولی نصب نشده باشد یا مسدود شده باشد دود و گاز سمی به بیرون نمی رود و سنسورهای مربوطه این مسئله را تشخیص می دهند.

زمانی که سنسور تشخیص دهد دودکش کار نمی کند سیگنال هایی ارسال می کنند تا فرمان خاموش شدن پکیج صادر شود. برای حل مشکل بیرون رفته و سر دودکش را بررسی کنید که چیزی دریچه آن را نپوشانده باشد سپس از یک تعمیرکار بخواهید که نصب صحیح دودکش پکیج را بررسی کند.

این نکته را به خاطر داشته باشید که اکثر پکیج‌ها مجهز به سنسورهایی هستند که در صورت تجمع دود، دستگاه را فورا خاموش می‌کنند. چنانچه پس از آن شما دستگاه را مجددا روشن کنید، پس از مدتی کار کردن شاهد خواهید بود که دوباره به صورت خودکار خاموش می‌شود پس زمانی که پکیج شما بعد از روش شدن خاموش میشود امکان وجود مشکل در دودکش است که یک علت روشن نشدن پکیج بشمار می آید.

عملکرد نامناسب ترموستات

ترموستات قطعه ای است که وظیفه کنترل دمای محیطی را بر عهده دارد و در بازه دمایی مشخصی گرما را ثابت نگه می دارد. در صورت اختلال در نحوه عملکرد این قطعه یعنی در  زمانی که به درستی تشخیص ندهد که دمای محیط چند است ممکن است یا به طور کامل دستگاه روشن نشود و یا به طور مداوم خاموش و روشن شود و روند تامین گرمایش را با اختلال مواجه کند.

در صورت بروز مشکل در این قطعه ویا اگر ترموستات پکیج شما روی نقطه‌ی درستی تنظیم نشده باشد، یعنی دمای تنظیم شده زیر دمای فعلی اتاق شما باشد؛ پکیج خاموش خواهد شد. دمای ترموستات را می‌توانید به صورت دستی تنظیم نمایید. برای اطمینان از سالم بودن ترموستات، دما را حداقل ۵ درجه از دمای تنظیم شده‌ی فعلی افزایش دهید

پکیج بیش از حد گرم می‌کند.

از جمله علت خاموش شدن ناگهانی پکیج، گرم شدن بیش از حد آن است. گرم شدن بیش از حد پکیج ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که تشخیص آن را باید به یک متخصص در زمینه‌ی تعمیرات پکیج بسپارید. زمانی که پکیج بیش از اندازه گرم شود؛ دستگاه به صورت خودکار خاموش می‌شود. در پکیج‌های دیجیتالی از طریق صدای بوقی که از پکیج خواهید شنید؛ دستگاه شما را از گرم شدن بیش از اندازه آگاه می‌کند.

 اگر پکیج شما بنا به دلایلی شروع به گرم شدن بیش از حد کند و یا به صورت ممتد روشن بماند ممکن است دستگاه پس از مدتی به صورت خودکار خاموش شود. در این حالت اصطلاحا پکیج جوش آورده است. با پایین آمدن دمای آب، مجددا پکیچ روشن می شود. لذا یکی از دلایل خاموش و روشن شدن پکیج، جوش آوردن آن است.

اختلال در دریچه ورودی گاز و یا منبع برق

در پکیج ورودی و خروجی های بسیاری وجود دارد. یکی از ورودی های بسیار حیاتی و مهم دریچه ورود گاز و یا در صورت استفاده از پکیج برقی بدون گاز منبع برق می باشد. وظیفه کنترل جریان ورودی در دست این دریچه و منبع است. کنترل جریان گاز توسط این دریچه به این صورت است که اگر برای افزایش گرمای پکیج به دمای بالاتری نیاز باشد؛ شیر دستگاه برای تامین سوخت مازاد، باز شده و در مقابل زمانی که دمای دستگاه مقدار مناسبی بود، بسته می‌شود.

در صورت وجود هر گونه اختلال در این ورودی اعم از گرفته شدن و یا تنظیم نادرست شلنگ ورودی و یا اتصال کوتاه و یا اتصال نادرست برق دستگاه کار نخواهد کرد زیرا پکیج گازی به ورودی گاز متکی و حساس بوده و پکیج گازی به ورود مناسب و درست برق. به این صورت که دریچه با تامین نادرست میزان گاز ورودی، توسط سنسور گاز دستگاه و به منظور جلوگیری از بروز حادثه، قفل می‌شود و یا توسط فیوز ورودی به طور مداوم مسدود می شود و همین موضوع می‌تواند دلیلی برای روشن نشدن پکیج باشد.

خراب بودن شمعک پکیج

در پکیج گازی پس از ورود صحیح گاز این دستگاه برای شروع احتراق مورد نیازش به قطعه ای به نام شمعک نیاز دارد تا شروع فرایند احتراق به درستی انجام گیرد. شمعک پکیج قطعه ای است که به کمک جرقه زن روشن می شود تا در زمان لازم کل شعله را روشن کند و آب گرم مورد نیاز را تأمین کند.در صورت مشاهده هر گونه مشکل در شمعک پکیج بهتر است با یک متخصص تماس بگیرید تا قطعه مورد نیاز را برای شما تعویض کند و از بروز هر گونه مشکل جلوگیری کند.

خرابی شمعک پکیج دیواری

خراب بودن برد پکیج دیواری

در تمام وسایل الکتریکی و الکترونیکی که به صورت اتوماتیک کار ها را انجام می دهند نیاز به یک سیستم مرکزی همچون مغز نیاز دارند تا دستورات را از آن بگیرند. این بخش مرکزی در پکیج برد آن است که به طور دقیق برنامه ریزی شده تا تمامی دستورات را به درستی و دقیق به قطعات بدهد و عملکرد درست دستگاه را پیش ببرد.

در مواقعی به دلیل ها مختلف ممکن است در برد دستگاه مشکلی پیش بیاید و دستورات را به درستی اجرا نکند. اگر برد خراب باشد این احتمال وجود دارد که فرمان خاموش شدن پکیج را صادر کند یا مانع از روشن شدن دستگاه شود. برای حل این مشکل از یک تعمیرکار متخصص بخواهید که برد را بررسی کند و در صورت نیاز آن را تعمیر و یا تعویض نماید.

الکترود تشخیص شعله پکیج خوب کار نمی‌کند.

در پکیج برای اینکه تشخیص دخد مصرف گاز در پکیج به طور کاملا درست انجام می شود و سوخت ورودی به طور درست تامین شده است از یک الکترود تشخیص شعله استفاده می کند. اگر این الکترود دچار مشکل شود یا فاصله‌ی الکترود با شعله‌ی آتش در اثر گرما زیاد شده باشد، پکیج به صورت خودکار خاموش می‌شود و دیگر روشن نمی‌شود.

در صورت بیشتر شده فاصله این الکترود از محل مورد نیاز خود شما می توانید با یک انبردست آن را به محل خود انتقال دهید و مشکل را حل کنید ولی توصیه می شود با یک متخصص مشورت نمایید. ولی در صورت بروز مشکل در عملکرد آن و هرگونه اختلال و خرابی در این قطعه بهتر است تعمیر کار متخصص این قطعه را تعمیر و یا تعویض کند.

اختلال در عملکرد فن پکیج

در پکیج ها قطعه ای نیز وجود دارد به نام فن. این قطعه در تمامی پکیج ها وظیفه انتقال گاز ها آلاینده به خارج از محیط را دارد که این گاز ها را به سمت دودکش هدایت می کند. و همچنین در برخی دستگاه ها با ظرفیت بالا برای تخلیه گرمایی در حد مورد نیاز استفاده می کنند تا به قطعات داخلی دستگاه صدمه ای وارد نشود.

اگر به هر دلیلی سنسور و یا برد مدار پکیج متوجه عملکرد نامناسب فن شود؛ پکیج دیگر کار نمی‌کند و خاموش خواهد شد. این عملکرد، روشی ایمنی است که دستگاه به صورت خورکار انجام می‌دهد. اگر پکیج شما اشتعال ندارد و درعین حال صدای فن دستگاه هم به گوشتان نمی‌رسد به احتمال زیاد مشکل از عملکرد نا صحیح فن می باشد.

Visits: 130

نظر خود را بنویسید

واحد فروش