رادیاتور آلومینیومی مدل پایونیر ورتیکال /جدید

رادیاتور آلومینیومی مدل پایونیر ورتیکال /جدید

(دیدگاه 2 کاربر)

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید

۰۹۱۴۱۸۶۸۳۹۱ - ۰۹۱۲۷۷۴۲۹۹۴

آخرین بروزرسانی : ۱۵ آبان, ۱۴۰۲

بررسی اجمالی محصول

  • ظرفیت حرارتی : 3150 کیلوکالری
  • تعداد پره : 7 پره
  • ابعاد : 1500*85*500 میلیمتر
  • رنگ های قابل تولید : سفید – مشکی – طلایی

نقد و بررسی : رادیاتور آلومینیومی مدل پایونیر ورتیکال /جدید

رادیاتورهای پره‌ای: این رادیاتور بیشتر از جنس آلومینیوم ساخته می‌شود و با توجه به این که ظرفیت گرمایی آن به ازای هر پره به‌صورت مجزا تعیین می‌شود و قابلیت کم یا زیاد کردن ظرفیت گرمادهی متناسب با فضای موردنیاز در این نوع رادیاتور وجود دارد. می‌توان این گونه درنظر داشت که متداول‌ترین نوع رادیاتور در ساختمان‌ها رادیاتور پره ای است. تعمیر یا تعویض آن نسبت به دیگر انواع رادیاتورها مقرون به صرفه‌ است.

ویژگی‌های رادیاتور ایده بهینه

رادیاتور ایده آل رادیاتوری است که انرژی کمتری مصرف کند و راندمان بالاتری داشته باشد، بیشترین ظرفیت حرارتی را در کمترین فضای ممکن ایجاد کند، ثبات حرارتی بهینه ای داشته باشد؛ یعنی دمای اتاق را در حدی از گرما حفظ کند. همچنین رادیاتور باید با فضای مورد نیاز و سیستم تولید گرمایش یعنی موتورخانه تناسب داشته باشد. از لحاظ ظاهری هم زیبایی و تناسب رادیاتور با دکوراسیون منزل حائز اهمیت است، کیفیت رنگ، مقاومت دربرابر زنگ زدگی و مقاومت مکانیکی، داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز فاکتورهای بسیار مهمی هستند.

ویژگی مورد توجه دیگر قیمت مناسب و نوع اتصالات و سهولت در نصب آن است. در ضمن حتما حواستان باشد که هر وسیله ای که می‌خرید از جمله رادیاتور باید پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض مناسبی داشته باشد.

نکات مهم در انتخاب رادیاتور
قبل از انتخاب رادیاتور، فاصله لوله های بالا و پائین محل نصب رادیاتور را اندازه گیری فرمائید.
حواستان باشد که فاصله حداقلی رادیاتور با دیوار و کف را حفظ کنید، چون عدم رعایت این فاصله باعث کاهش راندمان رادیاتور می‌شود.
رادیاتورهای آلومینیومی از نظر روش تولید به سه دسته رادیاتورهای تمام دایکاست، رادیاتورهای اکسترود و رادیاتورهای دایکاست اکسترود تقسیم می‌شوند.
به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف استفاده از رادیاتورها فقط در شرایطی که فاصله کف تا سقف محل مورد نظر حداکثر ۳ متر باشد مناسب است و برای فضاهای با ارتفاع سقف بیشتر استفاده از وسایل گرمایشی دمنده مانند فن کوئل، هواساز توصیه می‌شود.
انواع رادیاتورهای آلومینیومی شوفاژ، بصورت دیواری و در زیر پنجره اتاق نصب می‌گردند و فاصله پایین هر بلوک از کف اتاق یا سالن ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر می‌باشد.
رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست دارای مرغوب ترین روش تولید بوده و هر پره از رادیاتور بصورت یکپارچه در قالب دایکاست تولید می‌شود که پس از عملیات تست، فینیشینگ و رنگ آمیزی به هم متصل شده و بصورت بلوک های ۵ پره – ۷ پره و ۱۰ پره در بسته بندی قرار گرفته و عرضه می‌شوند.
برای محاسبه تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی شوفاژ مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود، ضمن اعلام ابعاد و موقعیت مکانی آن با کارشناسان مربوطه مشورت فرمائید.
یکی از مهم ترین نکات، محاسبه دقیق بارهای حرارتی و حرارت مورد نیاز محل مورد نظر توسط یک کارشناس است که این محاسبه می‌تواند هزینه های اضافی را کاهش دهد.
نکته بعد اینکه سعی کنید رادیاتورها را در قسمت هایی که سرما به ساختمان ورود پیدا می‌کند تعبیه کنید، مثل زیر پنجره ها و نزدیک جداره های خارجی بنا.
در انتخاب شیرها دقت کنید. اگر از شیر ترموستاتیک استفاده کنید، هزینه قبوض شما کاهش پیدا می‌کند و به عمر موتورخانه و پکیج تان هم افزوده می‌شود، همچنین اگر شما شیر هواگیری خودکار نصب کنید، عمل هواگیری به سهولت انجام می‌شود و خطر نشت آب به مبلمان و اثاثیه را کاهش می‌دهد. هواگیری مناسب باعث افزایش عمر کلیه تجهیزات می‌شود.
در مورد رادیاتورهای پره ای مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور از آن مدل موجود باشد تا اگر در آینده آسیب دیدند بتوانید جایگزین نمایید. علاوه بر این یادتان باشد که هرچه عرض پره بیشتر باشد، بلوک رادیاتور جمع و جورتر و زیباتر خواهد شد؛ بنابراین بهترین سایز رادیاتور پره ای نوع ۸ سانتیمتری آن است.

رادیاتور 7 پره مدل پایونیر ورتیکال

 

رادیاتورهای پره ای یا آلومینیومی: همانطور که از اسم این نمونه شوفاژ مشخص است، آنها را به صورت پره های جدا از هم تولید و بعد از طی مراحل اولیه، روی یکدیگر و در تعداد دلخواه مشتری مونتاژ میکنند که مهمترین مزیت آنها امکان کم یا زیاد کردن در مواقع ضروری و یا انتخاب نادرست تعداد میباشد.

گرمادهی رادیاتورهای پره ای به عوامل گوناگونی مانند ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها بستگی دارد که معمولا این مقدار از ۹۵ کیلوکالری تا ۱۶۵ کیلوکالری برای محصولات مختلف در شرکت های تولید کننده ایرانی متغیر است. قیمت این رادیاتورها نیز با توجه به همین مقدار راندمان حرارتی و کیفیت آن برند مشخص میگردد و این موضوع ارتباط مستقیم با قیمت شمش های آلومینیومی دارد که در کارخانجات ارائه دهنده این نوع ماده اولیه به مجموعه های تولیدی صورت میگیرد.

 

 

بلوک بندی پره ها که موجب انعطاف و راحتی نصب شده است
بازدهی گرمایشی و قابلیت انتقال حرارت بالا
مقاومت در برابر زنگ زدگی و خوردگی آب گرمایشی
وزن پایین و نصب در کمترین فضا
طراحی بسیار زیبا و با ظرافت کامل
پوشش زیبا و متناسب با دکوراسیون داخلی ساختمان
مقاوم، بادوام و دارای رنگ یکنواخت
سهولت و سرعت نصب به دلایل سبکی و کم حجم بودن
تنوع در مدل و تعداد پره ها به جهت مصارف گوناگون

 

بازدیدها: ۳۹۷

2 دیدگاه برای رادیاتور آلومینیومی مدل پایونیر ورتیکال /جدید

  1. صمد مرادی

    سلام زیاد مورد پسند نبود

    (۴/۵)
    آیا این نظر برایتان مفید بود؟
  2. مرتضی علیپور

    در صورت موجود شدن لطفا اطلاع دهید

    (۵/۵)
    آیا این نظر برایتان مفید بود؟

افزودن دیدگاه

Please rate*

واحد فروش